In onze werkplaats en showroom aan de Wijnbergseweg in Braamt vindt u een breed scala aan producten, zowel nieuw als gebruikt. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud en reparaties en waterbronnen tot 12 meter diep met een diameter van 63 of 75 mm. Onder bepaalde omstandigheden kan worden volstaan met een bovengrondse pomp.

U vindt bij ons machines van alle bekende merken, zoals Honda, Jonsered, Shibaura, Mitsubishi, CastelGarden, Kranzle, Stihl en Stiga. Voor bosmaaiers, gazonmaaiers, generatoren, tuinfrezen, tuintrekkers, waterpompen, bladblazers, zuighakselaars, bosmaaiers, motorzeisen, heggenscharen, hogedrukreinigers, stofzuigers, motorzagen, gezontrimmers, grasmaaiers, zitmaaiers, etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

Het najaar staat weer voor de deur en dat betekent dat de tuin weer de nodige aandacht nodig heeft. Een goede voorbereiding is het halve werk. Controleer daarom nu al of uw tuin- en parkmachines aan vervanging toe zijn of nodig gerepareerd of onderhouden moeten worden. Tuin- en Parkmachines Fred Brouwer is ook het adres voor onderhoud en reparatie van machines van alle merken en types.

Bij Tuin- en Parkmachines Fred Brouwer vindt u ook een ruim aanbod aan occasions van topkwaliteit. Alle occasions worden gecontroleerd en gaan als nieuw de deur uit! Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk op deze website bij ons aanbod.